زمان قطعی آزمون استخدامی آموزش و پرورش مشخص شد
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی اعلام کرد که آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای مشاغل آموزگار، دبیر و هنرآموز روزهای پنجشنبه و جمعه ۹ و ۱۰ مردادماه جاری بهصورت همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد.

احمد عبدیپور، مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی در گفتوگویی، با بیان اینکه تعداد کل داوطلبان این آزمون بیش از ۵۶۹ هزار نفر است، تصریح کرد: در آزمون آموزگار ابتدایی و استثنایی که روز پنجشنبه برگزار میشود، حدود ۲۶۵ هزار نفر و برای مشاغل بخش دبیری و هنرآموز که روز جمعه برگزار می شود، نیز حدود ۳۰۴ هزار نفر ثبت نام کردهاند.
به گزارش ایسنا، این مقام مسئول با اشاره به گستردگی برگزاری حوزه های آزمون گفت: آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش پنجشنبه و جمعه در ۱۴۹ شهر مختلف و در حدود ۷۸۰ حوزه اصلی برگزار خواهد شد.
وی همچنین تاکید کرد سعی شده است با افزایش تعداد شهرها و حوزه های امتحانی شرایطی فراهم شود تا داوطلبان بتوانند در نزدیکترین حوزه به محل سکونت در آزمون حضور پیدا کنند.
عبدی پور افزود: مکاتباتی از طرف وزارت آموزش و پرورش و واحدهای استانی جهاد دانشگاهی با شرکتهای توزیع برق سراسر کشور در خصوص لزوم تامین برق حوزههای آزمون انجام شده و امیدواریم براساس هماهنگی بعمل آمده با ادارات کل آموزش و پرورش استانها، استانداریها و همکاری بین بخشی دیگر دستگاهها، مشکلی در تامین برق حوزههای امتحانی بهوجود نیاید.
زمان توزیع کارت ورود به جلسه
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی گفت: کارت ورود به جلسه آزمون از ظهر امروز، ۶ مردادماه بر روی پروفایل داوطلبان در سامانه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی Hrtc.ir قابل مشاهده و چاپ است.
عبدی پور با بیان اینکه بخشهایی از اطلاعات ثبت نامی داوطلبان در زمان دریافت کارت ورود به جلسه قابل ویرایش است، گفت: با تدبیر اتخاذ شده داوطلبان می توانند بخشهایی از اطلاعات ثبت نامی را قبل از چاپ کارت ورود به جلسه به صورت برخط، ویرایش و ذخیره کنند.
وی افزود: البته بخشهایی از اطلاعات ثبت نامی مانند شغل و محل انتخابی به هیچ وجه قابل ویرایش نبوده و در ویرایش اطلاعات ثبت نامی باید مفاد دفترچه راهنمای مد نظر قرار گیرد.
عبدیپور درباره ساختار آزمون اظهار داشت: برای هر یک از مشاغل دفترچه سوال مشتمل بر ۲۲۰ سوال طراحی شده که شامل ۱۰۰ سوال در حیطه عمومی و ۱۲۰ سوال در حیطه های تخصصی و اختصاصی است.
وی افزود: امتیاز آزمون کتبی ۷۰ درصد است و پس از تصحیح الکترونیکی پاسخ برگها، به میزان دو برابر ظرفیت پذیرش معرفی خواهند شد و نهایتا با احتساب امتیاز بخش ارزیابی تکمیلی که ۳۰ درصد است، نفرات برتر بر اساس مفاد دفترچه راهنمای ثبت نام جهت طی سایر مراحل معرفی میشوند.
ظرفیت جذب بیش از ۲۹ هزار نفر
مدیر مرکز آزمون جهاد دانشگاهی درباره ظرفیت استخدامی این آزمون گفت: ظرفیت پذیرش این آزمون بیش از ۲۹ هزار نفر است که در شغل محلهای متفاوتی توزیع شده است و پس از اعلام نتایج کتبی، بر اساس نیاز آموزش و پرورش، طبق مفاد دفترچه راهنمای ثبتنام، داوطلبان به مرحله ارزیابی تکمیلی معرفی خواهند شد.
زمان اعلام نتایج
عبدیپور تاکید کرد: سعی داریم با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری استخدامی، نتایج بخش کتبی آزمون را در سریعترین زمان ممکن اعلام کنیم تا فرآیند مصاحبه و گزینش به موقع انجام شود و معلمان و دبیران جدید برای شروع سال تحصیلی جدید آماده شوند.