حضرتی: پزشکیان آتشفشان اختلافات قومی را به انسجام ملی تبدیل کرد
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت، با اشاره به اهمیت وفاق و صداقت در مدیریت کشور گفت: ایران با اتخاذ سیاست مشارکت ملی و وفاق، توانسته است بسیاری از تهدیدات داخلی و خارجی را به فرصت تبدیل کند.

الیاس حضرتی روز سه شنبه در شورای مدیران ستادی و استانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر با اشاره به نقش کلیدی مردم در حفظ امنیت و انسجام اجتماعی کشور اعلام کرد: امروز دشمنان ایران تلاش دارند با ترور شخصیتهای نظامی و علمی، فضای اعتراضات اجتماعی را به سمتی سوق دهند که تجربه سوریه برای ایران هم تکرار شود.
به گزارش ایرنا، وی افزود: رفتاری که مردم طی ۱۲ روز جنگ تحمیلی نشان دادند، تمام برنامه ریزی های آنان را به هم ریخت. از سوی دیگر سیاست وفاق و مشارکت حداکثری که از سال گذشته و با تاکید ویژه رئیسجمهور آغاز شد، تابوهای متعددی را شکسته است.
وی با اشاره به دیدگاه تحلیلگران غربی از جنگ تحمیلی اخیر افزود: در گذشته جمعبندی دشمنان این بود که ایران کشور بزرگی است و باید تقسیم و کوچک شود تا بتوان بر آن غلبه کرد، اما رفتار و همدلی مردم نشان داد که همه این کشور برای مردم آن عزیز و گرامی هستند و ظرفیتهای ملی و نگاه وفاقمحور دولت، تهدیدها را خنثی کرد.
حضرتی با بیان اینکه تنوع قومی ایران میتواند رنگینکمانی از همبستگی باشد، اظهار کرد: دکتر پزشکیان با رویکرد مبتنی بر وفاق و همدلی، آتشفشان پنهان اختلافات قومی را به انسجام و همکاری ملی تبدیل و در تمامی جلسات و نشست ها همواره بر لزوم بهره گیری از ظرفیت این قومیت متنوع تاکید کرده است.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت رمز موفقیت سیاستهای جدید را «جلب اعتماد مردمی و افزایش سرمایه اجتماعی» دانست و گفت: همه به دنبال راهکاری برای افزایش سرمایه اجتماعی هستند و تحقق این موضوع بر ۲ پایه صداقت و عملگرایی استوار است. اکنون این ۲ ویژگی را در رفتار و گفتار رئیسجمهور پزشکیان میتوان بهوضوح مشاهده کرد.
وی خاطرنشان کرد: مردم نقش اول را در خنثیسازی توطئههای دشمن ایفا کردند و با وجود تجربه های تاریخی نسبت به غیر قابل اعتماد بودن دولت آمریکا از سال ۱۳۳۲ تا برجام، ایران همچنان پای میز مذاکره حاضر شد تا بتواند مسائل را از طریق دیپلماسی نیز پیگیری کند.
حضرتی با اشاره به پایان جنگ نظامی اما ادامه نبرد روانی و عملیات رسانهای دشمنان، ادامه داد: اکنون گروهها و اقشاری که پیشتر اختلافاتی داشتند، متحد شدهاند و حمایت از ایران را در اولویت قرار دادهاند و در جبهه مقابل نیز هر آن کسی که در مقابل ایران بوده با دشمنان همدست شده است.
رئیس شورای اطلاع رسانی دولت از تشکیل کمیتههایی برای بهبود و تسهیل فرآیندهای اداری، به ویژه در زمینه نیروهای شرکتی و گزینشها خبر داد و افزود: دولت با انگیزه افزایش سرمایه اجتماعی و ایجاد اعتماد نسبت به خدمات دولت، تلاش دارد تا گزینش بر مبنای شایستگی و انگیزه افراد بازطراحی شود و مسیر ورود افراد توانمند به بدنه دولت هموار شود.
وی بر ضرورت تولید محتوای رسانهای حرفهای با استفاده از صاحبنظران تاکید کرد و نقش ارتباط مستقیم با مخاطبان و بهرهبرداری از ظرفیت مغفول مانده جامعه را مهم دانست.
حضرتی با اشاره به نگاه ویژه دکتر پزشکیان به حوزه آموزش اظهار داشت: ارتباط ریاستجمهوری با آموزش و پرورش در این دولت فراتر از مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی بوده است. تا پیش از جنگ اخیر بیش از ۳۱ جلسه برای ساماندهی مدارس برگزار شده و تاثیر آن را میتوان بهوضوح دید. دکتر پزشکیان بر استفاده از ظرفیت خیرین و مشارکت مردمی در ساخت مدارس جایگزین ۱۲ هزار مدرسه کانکسی موجود در کشور تاکید دارند و خواهان بسیج مردمی برای انجام آن هستند.